Фотограф за абитуриентски бал в София

За всички, които обмислят ангажирането на фотограф за абитуриентски бал в София. Абитуриентска фотосесия или пълно професионално заснемане на абитуриентски бал в София. Стилният костюм или ослепително красивата абитуриентска рокля вече чакат наближаващия бал в гардероба, гостите са поканени, резервациите направени - вероятно вече сте готови за този специален ден!
Не пропускате ли нещо?! Коя е машината на времето, която Ви връща към всеки красив спомен от вашия живот? Снимките разбира се! Този ден е сред най-тържествените в историята на всяко семейство и ангажирането на фотограф, който професионално да отрази това събитие е все по-често срещано решение. Ще се радвам да създадем емоционална, красива и стилна история в снимки за Вашия празничен ден.

Фотограф за абитуриентски бал София
Фотограф за абитуриентски бал в София
Фотограф за абитуриентски бал
Фотограф за абитуриентски бал

Фотограф за абитуриентски бал

Ако търсите фотограф за абитуриентски бал в София и областта и портфолиото ми Ви е допаднало - вижте цените по-долу и се свържете с мен по удобен за Вас начин.
Личната ми препоръка към всички семейства (които са избрали да ангажират фотограф за абитуриентски бал) е да планират избора своевременно, предвид натовареността.
На разположение съм за разяснения и допълнителна информация.
С уважение,
Станислав Стратиев
0879087953


Фотограф за абитуриентски бал София цени
Фотограф за абитуриентски бал цени

Фотограф за абитуриентски бал цени

Актуални предложения и цени относно заснемане на абитуриентски бал в София.

Почасово заснемане - 1,2 или повече часа - 300/час.
Абитуриентска фотосесия в деня на бала - продължителност 30 минути, 150лв.

Очаквайте:

- Неограничен брой кадри.
- Обработка на снимките.
- Кратък срок за обработка - до 20 работни дни Вашите снимки ще бъдат готови.

Предвид краткия период и динамично променящия се график- моля звънете директно по телефона. Веднага ще проверя датата и графика за съответния ден.